måndag 1 oktober 2018

Hur hålla rent från SD mest läst i september


I september var det förstås ett stort intresse för valets efterbörd: Hur ska vi kunna hålla Sverige, kommunerna och inte minst Skinnskatteberg rent från det nazistiska partiet Sverigedemokraterna? Inläggen 1, 2, 4, 5 och 10 på topplistan för september har med saken att göra.

Antal besökare var i september 485 (474 i augusti). Av dessa var 372 (340) unika. Genomsnittligt antal visade sidor per besök var 1,73 (1,75) och genomsnittlig tid per besök var 80 (137) sekunder. Regelbundna besökare kom från Sverige, USA, Frankrike, Tyskland och Finland. Ströbesökarna var från Danmark, Indien, Mexiko, Nederländerna, Norge, Paraguay, Spanien, Storbritannien och Ukraina.

De tio mest visade inläggen i september:


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10Praeterea censeo
Det finns politiker och partier som samarbetar med Sverigedemokraterna. De har köpt SD:s röster för att få egna maktpositioner. I utbyte har SD fått positioner som de annars inte skulle ha fått. Sådana politiker och partier (fascistkramare) bidrar till att få rasisterna att se ut som vore de rumsrena. Fascistkramarna borde skämmas. Och avgå. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar