onsdag 1 november 2023

Hemligt, hemligt i Skinnskattebergs kommun i topp i oktober

Hemlighetsmakeriet i Skinnskatteberg under SD-styret är det som har intresserat läsekretsen mest i oktober. Det avslöjas att kommunen till och med hemligstämplade icke existerande handlingar (inlägg 1). Förmodligen rekord i hemlighetsmakeri. Att det är ett led i en genomtänkt strategi framgick av inlägg nummer tre på tio-i-topplistan: Man försöker ta ohemult betalt för utlämning av allmänna handlingar, umgås med tankar om att lägga ned informationsbladet 0222:an och man vägrar att publicera kommunala organs beslutsunderlag utan nöjer sig med de i stort sett obegripliga protokollen.

Google Analytics som jag tidigare använt för att redovisa trafiken på bloggen har gjort förändringar som visade sig vara så komplicerade att implementera, att man förmodligen måste vara åtminstone civilingenjör för att klara av det. Jag har därför gått över till det lite enklare verktyget Blogger Stats. Viktigaste skillnaden här är att trafikmängden redovisas som antal sidvisningar istället för antal användare.

Antal sidvisningar var i oktober 4 085 (3 638 i september). Flest besökare kom från Sverige, USA, Spanien, Kanada, Tyskland, Finland, Storbritannien, Frankrike, Nederländerna och Ryssland. Ströbesökare dök upp från Belgien, Danmark, Grekland, Hongkong, Indien, Irland, Norge, Schweiz och Taiwan. Dom tio mest visade inläggen i oktober:

 

1

Kan det bli hemligare? Icke existerande handlingar hemligstämplades (ny)

2

Kulturpolitik är inte hehe och häpp häpp (ny)

3

SD-styret i Skinnskatteberg: Största möjliga tystnad (ny)

4

Och vad beror minskningen på? (ny)

5

Vad är det för skillnad mellan län och landskap? (6:a)

6

Rasism, knarkhandel och gangstervälde (ny)

7

Konsumkassarna i rabatten utanför förskolan (ny)

8

Folkminskning i Skinnskatteberg (ny)

9

Tyska kyrkan i Gunnilbo (4:a)

10

Strövtåg: Storsvindlaren (ny)

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar