torsdag 1 augusti 2019

Prideveckan: Nu får Skinnskatteberg skämmas för Fp+Sd igen

Nu är det Pridevecka. Många kommuner, däribland grannkommunen Norberg uppmärksammar det genom att flagga med regnbågsflaggan. Men inte Skinnskatteberg. Det är resultatet av ett beslut i kommunen för ett år sen: Kommunen skulle inte hedra vare sig hbtq-personer eller nationella minoriteter (utom sverigefinnarna) genom att flagga på deras respektive högtidsdagar. Ansvaret för beslutet hade den förra kommunledningen bestående av Folkpartiet och Sverigedemokraterna. Inlägget här på bloggen har fått stor spridning och ligger i topp för juli. Och Skinnskattebergs kommun får skämmas.
Till vänster: Utanför Norbergs kommunalkontor vajar regnbågsflaggan stolt i vinden. Till höger: Utanför Skinnskattebergs kommunalkontor slokar kommunens egen flagga dystert.
Antal besökare var i juli 308 (331 i juni). Av dessa var 205 (218) unika. Genomsnittligt antal visade sidor per besök var 1,46 (1,70) och genomsnittlig tid per besök var 93 (85) sekunder. Regelbundna besökare kom från USA, Sverige, och Finland. Ströbesökare var från Norge, Storbritannien, Norge, Ukraina och Österrike

De tio mest visade inläggen i juli:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10Inga kommentarer:

Skicka en kommentar