fredag 1 augusti 2014

I lånta fjädrar??

Fågeln med lånta fjädrar
Det är lite sommarstiltje på läsekretsen. Trafiken har gått ned i juni, men det blev ett uppsving de allra senaste dagarna. Det var sökningar på den populistiska kommunalpolitikern Carina Sandor som åstadkom rusningen. Ett gammalt inlägg om den nya lag (”Lex Carina”) som tillkommit sedan hon vägrat avgå från sitt kommunalrådsuppdrag trots att hon förlorat majoriteten gick från ingenstans till förstaplats på tio-i-topplistan.

Sandors förstaplats betingades förstås av det TV-program som sändes häromkvällen där hon fick en alldeles oförtjänt reklam. För den som undrar varför jag illustrerar med en fågel med lånta fjädrar: Det kommer ett inlägg nästa vecka med denna rubrik där fjäderlånen ska avslöjas.

Antal besökare var i juli 379 (450 i juni). Av dessa var 283 (326) unika. Genomsnittligt antal visade sidor per besök var 1,37 (1,52) och genomsnittlig tid per besök var 87 (103) sekunder. Regelbundna besökare kom från Sverige, USA, Finland, Norge, Tyskland och Danmark. Ströbesökarna var från Canada, Italien, Kroatien, Litauen, Nederländerna, Storbritannien och Österrike.

De tio mest visade inläggen i juli:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar