måndag 30 oktober 2017

Blodgivning på betald arbetstid

Idag har vi på P4 Västmanland varje halvtimme under morgonen fått höra det populistiska folkpartistiska kommunalrådet Carina Sándor berätta att nu ska anställda i Skinnskattebergs kommun få lämna blod på betald arbetstid.

Bakgrunden är ett beslut i kommunfullmäktige med anledning av en motion från sverigedemokraten (!) Therese Lövdahl. Motionen tillstyrktes av kommunstyrelsen där alla partier var överens. I fullmäktige yrkade Therese Lövdahl och Sheila Imamovic Skog (MP) bifall till motionen, som sedan beslutades av ett fullmäktige där alla partier var ense.

Det är brist på blod i blodbankerna i Sverige. Det är förstås bra om Skinnskattebergs kommun på det här sättet kan dra sitt strå till stacken.

Och dessutom får ju det populistiska folkpartistiska kommunalrådet Carina Sándor komma på radion varje halvtimme!


Praeterea censeo
Det finns politiker och partier som samarbetar med Sverigedemokraterna. De har köpt SD:s röster för att få egna maktpositioner. I utbyte har SD fått positioner som de annars inte skulle ha fått. Sådana politiker och partier (fascistkramare) bidrar till att få rasisterna att se ut som vore de rumsrena. Fascistkramarna borde skämmas. Och avgå. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar