lördag 2 juli 2016

Skinnskattebergs arvodesskandal i topp

Störst intresse i juni har arvodesaffären i Skinnskatteberg tilldragit sig. Det populistiska folkpartistiska kommunalrådet Carina Sándor hade ju under 2015 fått ut mer i arvode än vad hon hade rätt till. Att förvaltningsrätten i en dom slagit fast att det var fel struntade man fullständigt i. Det hela utmynnade i att fullmäktige vid sitt möte i juni riktade en anmärkning mot kommunstyrelsen. Anmärkningen gäller hela kommunstyrelsen, men ansvaret faller förstås tyngst på dess borgerlig-sverigedemokratiska majoritet och inte minst ordföranden Carina Sándor själv. Inte mindre än fyra inlägg på tio-i-topplistan handlar om arvodesskandalen (se inläggen 1, 4, 5 och 6 på listan).

Antal besökare var i juni 580 (547 i maj). Av dessa var 324 (347) unika. Genomsnittligt antal visade sidor per besök var 1,46 (1,63) och genomsnittlig tid per besök var 106 (140) sekunder. Regelbundna besökare kom från Sverige, Storbritannien, Tyskland, Finland Indien och Norge. Ströbesökarna var från Danmark, Kanada, Kenya, Kina, Nederländerna, Ryssland, Schweiz, Spanien Thailand, USA och Österrike.

De tio mest visade inläggen i juni:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10


Praeterea censeo
Det finns politiker och partier som samarbetar med Sverigedemokraterna. De har köpt SD:s röster för att få egna maktpositioner. I utbyte har SD fått positioner som de annars inte skulle ha fått. Sådana politiker och partier (fascistkramare) bidrar till att få rasisterna att se ut som vore de rumsrena. Fascistkramarna borde skämmas. Och avgå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar