onsdag 1 juni 2016

Otippad majvinnare: Sex år gammalt strömavbrott!

Liksom i april har det lugnat ned sig för Fp+SD-alliansen i Skinnskattebergs kommun. Inlägg om arvodesskandalen har trillat ned från förstaplatsen på listan (se platserna 3 och 7 på listan nedan). Men kanske är det bara lugnet före stormen eftersom kommunfullmäktige den 20 juni ska behandla de revisionsberättelser som riktar anmärkning respektive avstyrker ansvarsfrihet för det populistiska folkpartistiska kommunalrådet Carina Sándor respektive avstyrker ansvarsfrihet för hela kommunstyrelsen. Otippat är det liksom i april ett strömavbrott för sex år sen som har tilldragit sig störst intresse.

Antal besökare var i maj 547 (667 i april). Av dessa var 347 (405) unika. Genomsnittligt antal visade sidor per besök var 1,63 (1,46) och genomsnittlig tid per besök var 140 (95) sekunder. Regelbundna besökare kom från Sverige, USA, Storbritannien, Danmark, Indien, Tyskland, Finland och Norge. Ströbesökarna var från Egypten, Japan, Spanien och Tjeckien.

De tio mest visade inläggen i maj:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Praeterea censeo
Det finns politiker och partier som samarbetar med Sverigedemokraterna. De har köpt SD:s röster för att få egna maktpositioner. I utbyte har SD fått positioner som de annars inte skulle ha fått. Sådana politiker och partier (fascistkramare) bidrar till att få rasisterna att se ut som vore de rumsrena. Fascistkramarna borde skämmas. Och avgå.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar