fredag 1 april 2016

Andningspaus för Fp+SD-alliansen. Gamla strömavbrott i marstoppen

Mars blev en liten andningspaus för Fp+SD-alliansen i Skinnskattebergs kommun. Inlägget om egendomligheterna kring utbetalningar av arvode till det populistiska folkpartistiska kommunalrådet Carina Sándor åkte ned från första plats ända till sista plats på mest-lästa-listan. Lite otippat blev ett gammalt inlägg om Vattenfalls strömavbrott nummer ett. Inlägget är så gammalt som från den hemska vintern 2010 när vi ömsom plågades av ständiga strömavbrott och skyhöga elpriser; det senare bland annat för att någon fått för sig att stänga av och göra service på hälften av kärnkraftverken mitt i smällkalla vintern.

Antal besökare var i mars 583 (579 i februari) Av dessa var 321 (333) unika. Genomsnittligt antal visade sidor per besök var 1,62 (1,69) och genomsnittlig tid per besök var 167 (118) sekunder. Regelbundna besökare kom från Sverige, Storbritannien, Finland, USA, Tyskland, Polen, Japan och Ryssland. Ströbesökarna var från Australien, Danmark, Nederländerna, Schweiz och Serbien.

De tio mest visade inläggen i mars:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Praeterea censeo
Det finns politiker och partier som samarbetar med Sverigedemokraterna. De har köpt SD:s röster för att få egna maktpositioner. I utbyte har SD fått positioner som de annars inte skulle ha fått. Sådana politiker och partier (fascistkramare) bidrar till att få rasisterna att se ut som vore de rumsrena. Fascistkramarna borde skämmas. Och avgå. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar