måndag 26 januari 2015

Nu börjar de hota

En partikamrat här i Skinnskatteberg fick ett mail från en av vårt eget partis riksdagsledamöter:

"Hej, har fått påringning från en [företrädare för ett annat parti] att Henry trakasserar Carina Zandor på internet! Hon hade fått signalerna från någon i [en annan landsända]! De hävdar att det skulle vara åtalbart?????"

Jag förstår att det kan vara jobbigt för Folkpartiet att få höra att deras stjärnskott Carina Sándor i Skinnskatteberg samregerar med de rasistiska Sverigedemokraterna. Ett sätt kan ju vara att i förtäckta ordalag hota den som avslöjar det hemska förhållandet med åtal.

Ett annat och tycker jag bättre sätt vore väl att följa exemplet från partivännerna i Blekinge. Läs här om hur de gjorde.


2 kommentarer:

 1. Man skall vara både blind och döv om man inte skall tycka att Bäck trakasserar Carina Sandor i sin blogg. Kör ett svep från 2008 och framåt så klarnar bilden. Kanske kan Bäck tillhandahålla blindskrift, han som är så duktig.
  Han fortsätter i stor stil som "förtroendevald" revisor i kommunen. Han vill vara med och kratta i sandlådan och underminera för politiken i Skinnskatteberg

  SvaraRadera
 2. Kära anonym!

  Tråkigt att du tar det så. Nu är det såhär förstår du, att även om man tystar budbäraren så kvarstår verkligheten. Och verkligheten är att den populistiska folkpartisten Carina Sándor samregerar med de rasistiska Sverigedemokraterna. Om något underminerar politiken så är det den saken.

  Och så till sist: Det är frivilligt att läsa min blogg. Om nu någon tar illa upp alltså.

  Vänliga hälsningar

  SvaraRadera