lördag 3 september 2022

Nu viftar högersvansen!

 Så här såg Vänsterpartiets valaffisch utanför station i Skinnskatteberg ut efter att ha stått där, faktiskt i flera timmar. Svårt att veta vem som ligger bakom, men det är väl troligt att hen inte sympatiserar med Vänsterpartiet, utan snarare med Vänsterns motståndare, d v s Moderaterna, Liberalerna, Centern och inte minst Sverigedemokraterna.

I en diskussion som utbrutit på Facebooksidan ”Värt att veta i Skinnskatteberg” spekulerar snillena: ”Deras beslut och handlingar gör att folk på landsbygden går på knäna, med dyra el priser och bränsle priser”. Ett annat ljushuvud menar att det nog beror på bilbränder och ”döds skjutningar” och stenkastning mot utryckningsfordon. ”Folk visar sitt missnöje på olika sätt. Detta är ett!” ”Jag lever i ett land som det är på väg käpp rätt åt He…te”

Eftersom de andra partiernas affischtavlor, där Liberalerna påstår att de vill (framgår inte vad) och där Moderaterna ”lovar”, står kvar, får man väl förmoda att det är Vänsterpartiets fel att bränsle och el har höga priser, att bilar bränns, dödsskjutningar och stenkastning. Ja, att hela landet är på väg åt he…te. Man får gratulera Gabbe, Bosse, Sillbo och Ewa till den trogna och klyftiga supporterklubben.

Det går knappast att skylla på ungdomligt oförstånd. Det hörs också hur vuxna män aggressivt antastar vänstersympatisörer på öppen gata i Skinnskatteberg. Särskilt utmärker sig en krets kring den (guskelov) sparkade förra kommunchefen Marie Tollefsen Markström, numera med tvivelaktiva metoder coming star hos Moderaterna.

Tänker de lokala högerpartierna ta avstånd från vandalerna, gatukämparna och sina våldsbejakande supportrar?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar