måndag 22 november 2010

Lillsemester i Stockholm

I helgen var det lillsemester i Stockholm. Höjdpunkten var ett besök på Restaurang Sardin vid Nytorget i Sofo. Sardins argentinska kock (guess who!) lyfter tapas till en för Stockholm ny nivå. Helt osannolikt! Men någon ytterligare reklam behövs egentligen inte eftersom lokalen är liten. När våra utsända kom dit kl 17 på lördagen för att tjinga bord var det så många som hängde på låset att det blev omedelbart fullt. Under denna första sittning tillredde Pablo en tapa i minuten.


Efter ankomsten till CST delade vi på oss. Malin och Ingrid shoppade medan jag tog tricken till Emma, Nisse och Julian. I bildgalleriet syns när Julian förbereder sig för restaurangbesöket med ett bad. Nisse var på andra uppdrag, så Julian, Emma och jag åkte till Sardin. Julian var inte särskilt förtjust i att sitta tjudrad i en antilop i två timmar, så vi fick turas om att promenera med honom på Skånegatan och titta på vovovar och brrrrrar (hundar och bilar).

Ett sugrör och en skål glass bidrog också till förströelsen. Men Julian hann också ligga på golvet och skrika en stund. Se det var en helkväll.

På söndagen var jag med som åskådare på babysimningen i Älvsjö. Också där visade Julian att han numera inte är så pigg på att ta regi. Det var roligare att själv hitta på övningar än att göra som tillsagt av ledaren (swimcoachen på nyspråk). Tyvärr inga bilder eftersom Inkan hade lagt beslag på kameran.

Ja, efter hämtpizza och middagsvila var det så återsamling vid spår 4 för hemfärd. Trötta men belåtna stapplade vi in hemma strax före klockan sex. Puh!

1 kommentar:

  1. Ser ju trevligt ut! Bade i badkaret och pa restaurangen! Ny, fin layout ocksa med bilderna! ;)

    SvaraRadera