torsdag 16 april 2015

Nu har kamraterna i Uppsala tamejfan blivit alldeles tokiga

Den rödgröna majoriteten i Uppsalalandstinget föreslår att det ska bli förbjudet att lukta snus. Förbudet ska gälla anställda, patienter och besökande, men även t ex bussförare i kollektivtrafiken. Landstingsrådet Sören Bergqvist (V):

”Jag tycker att det är ett rimligt och mänskligt krav från både anställda och andra människor att man ska slippa rök- och snuslukt”

Vad kommer härnäst? Ska det vara tillåtet att släppa en fjärt? Vad händer den som inte mummat sig under armarna? Får man äta vitlök? För att inte tala om ingefära?

Vänstern får inte framstå som ett parti av puritanska kufar.

Eller som Jerry Williams sa när (dåvarande) vänsterpartisten Eje Herlitz ville förbjuda motorcykelåkning i Stockholm: ”Får man inte åka båge går jag ur partiet”. Det blev istället Herlitz som gick ur partiet. Eller John Takman: ”Tur att arbetarna blev av med vägglössen innan VPK gav sig i lag med Djurens Vänner”.


Allt som kommunismen åstadkommer är inte av godo.

Praeterea censeo
Det finns politiker och partier som samarbetar med Sverigedemokraterna. De har köpt SD:s röster för att få egna maktpositioner. I utbyte har SD fått positioner som de annars inte skulle ha fått. Sådana politiker och partier (fascistkramare) bidrar till att få rasisterna att se ut som vore de rumsrena. Fascistkramarna borde skämmas. Och avgå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar