söndag 25 december 2011

Jul i Stockholm

Vi har firat julafton i Stockholm hos Julian och hans föräldrar. På plats fanns också Linnea och hennes mamma, Malin och Julians farfar, farmor och faster. Ett hialöst kalas med mycket mat, god mat och mat i rättan tid! Småbarnen tindrade med ögonen och överväldigades av en strid ström julklappar. Det var inte lätt att hinna med att både öppna paket och hinna leka några sekunder innan nästa paket kom. Sedär. Så ska en riktig julafton vara.

Julian bygger en bondgård

 Julian fick bland annat en bondgård med tillhörande plastdjur. Här bygger han ekonomibyggnader. Linnea stannade upp ett tag för att rita med morfar. Eller "farfar" som hon säger. Linnea är inte helt bergsäker på titulaturen. Men det är inte hennes kusin Emi heller. Hon firar jul i Tyskland och jag ringde och önskade henne god jul. Emis pappa höll just på och stekte köttbullar varför Emi flera gånger upplyste mig "köttbullar, momo!".

Linnea ritar
 Ja, så vart det kväll också denna glada dag. Här har Julian fått på sig pyjamasen och morfar läser saga: Viggos saker - en riktig favoritbok som alla barnen fått varsitt exemplar av.

Sagoläsning

1 kommentar:

  1. Fint inlägg. Tack för igår och alla fina klappar!

    SvaraRadera