torsdag 12 mars 2015

Grattis till löneförhöjningen!

Nu har den nya blåbruna kommunledningen i Skinnskatteberg gjort sin första storsatsning: Det populistiska kommunalrådet Carina Sándor har höjt sin lön med 33 procent. Satsningen kostar skattebetalarna 150 000 kronor om året eller 600 000 kronor för hela mandatperioden.


Men alldeles på räls gick det inte. De tre rödgröna partierna i fullmäktige var emot med sina 15 röster. För höjningen var de borgerliga med sina 14 mandat. De fick hjälp av den enda sverigedemokraten som var med på mötet. Så det blev 15 – 15. Då använde den moderata ordföranden i fullmäktige sin utslagsröst. Det var så knappt att Carina Sándor själv var tvungen att rösta för sin egen löneförhöjning!

Praeterea censeo
Fascistkramare borde skämmas. Och avgå.


7 kommentarer:

 1. Henry, du glömde att skriva att hennes nya lön är lika som den hon efterträder, Lars Andersson.
  Men jag håller med dig Henry, kvinnor borde inte ha samma lön för samma jobb som män, även om de råkar ha en högre utbildning.

  SvaraRadera
 2. Kära anonym! Jag tar starkt avstånd från din idé om att män och kvinnor ska ha olika lön. Var och en ska ha lön efter sina prestationer. Jag håller fast vid mina gratulationer till löneförhöjningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet hut, vet sjufalt hut. Du strålar klart i din narcicism, Henry.
   Inte samma anonym som ovan, ty med tanke på Henry Bäcks oförmåga med diplomati och objektivt tänkande så skriver man självklart inte ut sitt namn. Som revisor i Skinnskattergs kommun har han pantsatt sitt förtroendekapital in extenso.

   Radera
  2. Hoppsan anonym2!

   Det där var väl både diplomatiskt och objektivt. Med sådana vänner som du behöver hon inga fiender.

   Radera
 3. Okey du gratulerar, men visst är det väl ändå synd att skattebetalarna i Skinnskatteberg ska behöva betala 150.000 per år bara för att hon ska få samma lön som en man?

  SvaraRadera
 4. En Google sökning på "Henry Bäck" ger följande resultat.

  "Från hjärtat av Bergslagen
  backbergslagen.blogspot.com/
  25 mars 2015 - Henry Bäck bedriver vuxenmobbing i sociala medier och där skriver både osanningar och påhopp som inte hör hemma hos dem som ska ..."

  SvaraRadera