onsdag 2 oktober 2013

Hurra hurra! Emi fyra årVi har varit i Skåne för att fira Emi som fyller fyra år. Om den upplevelserika resan dit och dän se nästa inlägg. Vi kom ner i lördags kväll och inkvarterade oss hos Emma och Nisse. Hanna och hela hennes familj kom och hängde på kvällen. Här leker Ingrid med samtliga närvarande barnbarn.

Ruben, Ingrid, Julian och Emi i lektagen


På söndag morgon reste vi tillsammans med Julian in till Lund med buss och pågatåg. Medan festlokalen iordningställdes promenerade vi med Emi och Julian till lekparken. Efter att ha klarat av de olika attraktionerna fortsatte vi mot Max hamburgerbar. Spännande saker hände efter vägen. Emi hittade ett höstlöv, en maskros och ett rött ”bebisäpple”. Vi såg en dam med näsan i bandage. Vi stampade på fallfrukt så att äppelmoset skvätte åt alla håll.

Julian och morfar i väntan på bussen

Emi har hittat ett höstlöv och en maskros

På hamburgerfabriken


Efter utflykten var det dags för födelsedagsfest. Emi valde själv sina kläder. Det blev en rosa tyllklänning och i håret diadem. Det blev ett rejält kalas. Många gäster, både vuxna och barn. Och inte minst hunden Sixten. Tårtor, cupcakes, saft, läsk, ostbricka och fiskdamm.

Emi blåser ut tårtljus

Vid tårtbordet

Födelsedagsbarnet


Se det var ett riktigt fyraårskalas. Hipp hipp hurra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar