söndag 1 januari 2012

Nyårsvaka med Julian

Julian har varit på besök. Han kom redan i onsdags tillsammans med sin mamma. De kom med "snabba tåget" till Köping. Onsdag och torsdag var typiska stugsittardagar med regn. Men Julian hade kul ändå. Han byggde tågbana, tittade på "Barn-TV" och filmer på mammas I-phone. På torsdag kväll kom också Julians pappa medförande en ny I-pad med flera nedladdade filmer. På bilden lär Julian Ingrid hur I-paden fungerar.


Julian lär Ingrid att använda en I-pad

Ja så blev det nyårsafton. Vi hade köpt en Pandorabox hos Runes sport i Skinnsberg. Vi trodde inte att Julian skulle klara av att vara vaken till midnatt, så vi smällde av den redan kvart i sex. Jävlar vad det small. Julian blev rädd och ville gå in.



Däremot var det intressant varje gång det kom raketer på TV. Mot alla odds höll Julian igång till midnatt. Man får kanske framförallt tacka I-paden för det. Men klockan tolv var han sömning. Här är vi ute på förstubron och tittar på grannarnas fyrverkerier och skålar in 2012. Nu var Julian trött: "Jag vill gå och lägga mig". Och lite rädd för raketerna. Men en trevlig nyårsvaka var det.

Trött kille skålar in det nya året tillsammans med mamma och pappa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar