onsdag 30 november 2011

Ansvarsfull folkpartist också i Norberg


Folkpartisten Christer Filipsson i Norbergs kommunstyrelse gjorde sig i valrörelsen 2010 känd genom att han i sin personvalskampanj försökte snylta på Stig Henrikssons goda rykte. Filipsson driver tillsammans med sin fru genom ett bolag ett HVB-hem. Bolaget har gått i konkurs, men makarna har startat ett nytt bolag som driver hemmet vidare.

Skattverket kräver nu Filipssons på 1,5 miljon i skatt för privata förmåner som de ska ha tagit ut ur bolaget. Enligt Skattverket hyr bolaget en villa på Barbados (!!) som bara används av makarna Filipsson. Bolaget har också leasat en Corvette Convertible som använts av Filipsson för nöjesresor. Andra förmåner som tas upp är konserter, mat, bilhyra, inköp av dykardräkter med mera.

5 kommentarer:

 1. I en insändare i Fagerstaposten den 18/11 talar Christer Filipsson on att Norbergs kommun måste "rätta mun efter matsäcken". Det borde väl alla göra! Men heter man Filipsson ser man till att skattebetalarna står för "matsäcken".....Hyckleri kallas det visst!

  SvaraRadera
 2. På sitt företags hemsida skryter makarna Filipsson över att de har ett ramavtal med kriminalvården. Med tanka på de summor paret lurat skatteverket på är det väl inte omöjligt att makarna får ett privat "avtal" med kriminalvården.

  SvaraRadera
 3. Om man under många år försörjt sig på pengar från en verksamhet som bekostas helt av skattemedel, har man då inte helt diskvalificerat sig om man som det nu verkar - ha satt i system att sno åt sig mer än man har rätt till? Jag hittade att man har omsatt 60 miljoner http://www.fvk.se/news.asp?newsItem=217&LastPage=news.asp%3FFirst%3D30&pageLayout=1&

  Hur mycket mer har man då lyckats smita undan med? Hur många år tillbaka har skattemyndigheten kollat herrskapet Filipsson?

  SvaraRadera
 4. På FVK:s hemsida kan man läsa att herrskapet Filipsson erbjuder "lägsta prisgaranti", dock efter vissa villkor som radas upp.....kan det måhända vara så att villkoren bygger på en "egen lyxkonsumtiongaranti"!

  SvaraRadera
 5. ja va ska man säga äntligen får media upp ögonen för den här familjen ja personligen har väntat på de har kännt både ingrid och crister i 7 år å vet va dom går för finns mycket om dom å säga har själv en hel del om dom å säga aven derekt fakta på papper de två bedragare utan des like ja hoppas dom två får ett rent helvtet som dom behandlar sinna plaserade barn å ungdomar å anstälda.å även hur dom fiflar svart me löner .

  SvaraRadera