söndag 18 december 2022

Maila SD-ledaren för beslutsunderlag i Skinnskatteberg

Sedan Liberalernas kommunalrådskandidat i Skinnskatteberg Gabriel Andersson häromdagen la locket på frågan om vem eller vilka som ska bli kommunalråd har det utbrutit en debattstorm på både Facebook, både på Fagersta Nyheter och ”Värt att veta i Skinnskatteberg”.  När SVT:s reporter frågade om det kunde bli ett eller två kommunalråd svarade han att man inte kunde utesluta att det skulle kunna bli tre kommunalråd. Uttalandet lugnade inte kommentatorerna.

På frågan om vad de en, två, eller tre kommunalråden skulle göra var svaret från Gabriel Andersson (L) och Ewa Olsson Bergstedt (SD) att de skulle ”jobba med förvaltningen”. Även detta svar har väckt ilska och förundran. Men locket ligger tätt på inför fullmäktige i morgon när beslut ska fattas,

Men nu öppnar SD-ledaren en kanal. Man kan skriva ett PM (personligt meddelande) till henne, så får man svar. Märkliga nya metoder för att informera medborgarna och politikerna öppnas därmed.

Den som vill se cirkusen i aktion kan åse det hela i Skinnskattebergs kommuns You Tube-kanal kl 18 i morgon. Det går också bra att komma direkt för att på plats i kommunhuset se spektaklet.

Så här svarade Olsson Bergstedt dem som ville ha mer information:


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar