onsdag 1 augusti 2018

Konst och kultur lockade läsare i juli


Läsarna har klokt nog försökt undvika att läsa om den förfärliga kommunalpolitiken i Skinnskatteberg i sommarhettan. Ett inlägg om tystnadskulturen har dock letat sig in på listan. Och uppropet för en folkrörelse mot populismen har gjort stor succé, och det har ju faktiskt också med saken att göra. Nej, nu har läsarna velat läsa om intressanta utflyktsmål. I topp kommer den fantastiska utställningen Avesta Art i Verket i Avesta (se bilden). I övrigt har ni velat läsa om leksaksjärnvägen i Kungsör, fältspatsgruvan i Kolsva och Blå Grottan i Klackberg. Allt kloka val av läsekretsen.

Antal besökare var i juli 327 (383 i juni). Av dessa var 177 (206) unika. Genomsnittligt antal visade sidor per besök var 1,67 (1,44) och genomsnittlig tid per besök var 87 (43) sekunder. Regelbundna besökare kom från Sverige, Frankrike, USA och Nederländerna. Ströbesökarna var från Finland, Norge, Schweiz, Storbritannien, Tyskland och Ukraina.

De tio mest visade inläggen i juli:

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Praeterea censeo
Det finns politiker och partier som samarbetar med Sverigedemokraterna. De har köpt SD:s röster för att få egna maktpositioner. I utbyte har SD fått positioner som de annars inte skulle ha fått. Sådana politiker och partier (fascistkramare) bidrar till att få rasisterna att se ut som vore de rumsrena. Fascistkramarna borde skämmas. Och avgå. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar