söndag 21 augusti 2016

Småljugandet fortsätter

Fjädrar sig
Att uppträda under falsk flagg och göra anspråk på titlar, examina och uppdrag som man inte har kan vara vanskligt för offentliga personer. Glöm inte Refaat-el Sayeds katastrofala falska doktorshatt! I Tyskland där fint folk måste vara disputerade har politiker med tillfuskade doktorstitlar fallit som käglor. Inte heller lilla Skinnskattebergs borgerliga politiker går fria från lockelsen att ståta med lånta fjädrar. Vi kommer ihåg hur det nuvarande populistiska folkpartistiska kommunalrådet Carina Sándor i en DN-intervju den 25 juli 2014 utnämnde sig själv till kommunalråd. Trots att kommunalrådet faktiskt var socialdemokrat och hette Lars Andersson. Läs om detta ljug här

Inte heller glömmer vi hur moderaten Bo Öberg i en SvD-intervju i vintras spred förvirring genom att utropa sig själv till kommunalråd i Skinnskatteberg. Vi undrade alla om det uppstått en spricka i den blåbruna koalitionen och om Öberg var ute för att peta Sándor. Om detta ljug går att läsa här.

Däremot petades faktiskt Carina Sándor som ordförande för Folkpartiets (de s k Liberalernas) Västmanlandsdistrikt i våras när årsmötet istället valde Roger Haddad som ordförande. Icke desto mindre kan man på Sándors hemsida läsa att hon är ordförande för Liberalerna i Västmanland. Inte mycket att ståta med kan man tycka. Men också småljug är ljug.



Praeterea censeo
Fascistkramare borde skämmas. Och avgå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar